Spaanse vertalingen van Marketing en Sales communicatie

La Conexión heeft veel ervaring in het vertalen van marketing content en sales teksten. Deze teksten zijn voor veel bedrijven de sleutel tot handelscontacten in Spanje of Latijns Amerika. We vertalen voor onze klanten commerciële teksten op websites, in verkoopbrochures, handleidingen, contactformulieren en advertenties. Steeds vaker wordt een beroep gedaan op onze Spaanse taalexpertise voor het vertalen van bedrijfsvideo’s en (interactieve) beursmaterialen, om een goede connectie te leggen met Spaanstalige bedrijven.
Tevens zijn we u graag van dienst bij het leggen en onderhouden van direct contact met Spaanstalige consumenten. Zo vertalen we consumentenwebsites, webshops, verpakkingen of reacties van of naar consumenten. Of het nu gaat om een officiële brief, e-mail of social media bericht. Vraag hiervoor een offerte aan of neem contact op.

Heeft u regelmatig contact met Spaanse klanten of consumenten en geen native speaker in huis? Kijk dan ook eens bij onze dienstverlening op het vlak van effectieve bedrijfscommunicatie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

*