Over ons

Specialist in Spaanse Vertalingen en Spaanse bedrijfscommunicatie

La Conexión helpt bedrijven bij het leggen en onderhouden van professionele relaties met Spaanstalige bedrijven en consumenten. Dit doen wij door middel van effectieve Spaanse vertalingen van bijvoorbeeld websites, handleidingen, marketingteksten, presentaties en Spaanse bedrijfscommunicatie zoals e-mails en social media berichten.  La Conexión werkt landelijk en is gevestigd in Helmond, nabij Eindhoven.

Focus op de Spaanse taal resulteert in kwaliteit

La Conexión gelooft in focus. Ons specialisme in de Spaanse taal zorgt voor optimale betrokkenheid en gevoel voor de taal en context. Hierdoor klopt uw vertaling niet alleen feitelijk, maar past hij ook in de context. Door de hoge kwaliteit van vertalingen en de kritische blik van de medewerkers van La Conexión hebben wij met vele opdrachtgevers een goede relatie weten op te bouwen en daar zijn we trots op! Of “¡Estamos orgullosos!” zoals we dat in Spanje zeggen.

Zoekt u een vertaler die kritisch naar de context plus brontekst kijkt en hier waar nodig ook aanvullende vragen over stelt om zeker te zijn van een correcte vertaling? Houdt u van persoonlijk contact en oog voor detail? Dan bent u bij La Conexión aan het juiste adres. Wij werken accuraat, efficiënt en u heeft altijd een vast aanspreekpunt. Wij nodigen u graag uit om onze diensten uit te proberen, zodat we ook u tot de groeiende groep tevreden klanten mogen rekenen.

La Conexión: uw connectie voor correcte Spaanse communicatie.

De mensen achter La Conexión

Fernando Vargas is de oprichter en drijvende kracht achter La Conexión. Fernando is Spanjaard in hart en nieren en is tweetalig opgevoed (Nederlands/Spaans). De liefde voor de Spaanse taal en vertalingen ontdekte hij al op jonge leeftijd toen hij regelmatig om hulp gevraagd werd om te tolken of te vertalen. Fernando combineerde later zijn werk in Customer Service en Planning voor de Spaanstalige klanten van een internationale onderneming met freelance vertaalwerk. In 2014 besloot hij zijn passie voor de Spaanse taal volledig beroepsmatig te omhelzen en de geboorte van La Conexión was hiermee een feit. Fernando heeft een hoog kwaliteitsbesef en streeft ernaar om dit met zijn netwerk van vertalers te waarborgen. De vertalers van La Conexión zijn kritisch op de context en trouw aan de brontekst. Alleen het beste is goed genoeg!

Medische, Technische en Juridische Spaanse vertalingen

In de loop der jaren heeft Fernando specialisten om zich heen verzameld voor bijvoorbeeld medische Spaanse vertalingen, technische Spaanse vertalingen en juridische Spaanse vertalingen. Zij zijn ieder uniek en hebben beroepsmatig ervaring in hun specialisme. Eén ding hebben zij echter gemeen: passie voor de Spaanse taal en het streven naar topkwaliteit Spaanse vertalingen. We hebben als team plezier in ons werk, zijn zelfkritisch en houden elkaar scherp. Het is onze gezamenlijke ambitie dat klanten 100% vertrouwen op de kwaliteit van onze diensten en hier geen omkijken meer naar hebben. Zo kunnen zij zicht richten op andere zaken.

La Conexión: uw connectie met specialistische Spaanse vertalers.

Spaanse les

La Conexión verzorgt ook regelmatig Spaanse les in Helmond, om op die manier onze kennis van de Spaanse taal door te geven. Wilt u de Spaanse taal leren? Neem dan contact op voor meer informatie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

*