Bedrijfscommunicatie

Succes in Spaanstalige markten via Spaanse bedrijfscommunicatie

La Conexión helpt organisaties bij het leggen en onderhouden van contact met Spaanstalige klanten en markten. We helpen hen bij het informeren en activeren van nieuwe klanten via correcte Spaanse communicatie. Ook voor het beheer van bestaande Spaanstalige relaties via regelmatige correspondentie bent u bij La Conexión aan het juiste adres. Zoekt u een kritische Spaanstalige partner die u helpt succes te boeken in Spanje of Latijns Amerika? Wij ondersteunen intussen diverse bedrijven doeltreffend met Spaanstalige bedrijfscommunicatie.

La Conexión: uw connectie voor Spaanse commercie.

Taalspecialisten met gevoel voor uw bedrijfscontext

Door onze focus op de Spaanse taal kennen wij als geen ander de (bedrijfs)context en kunnen hierdoor uitermate goed communiceren met uw buitenlandse handelscontacten. Of het nu gaat om de snelle afhandeling van een e-mail of het onderhouden van intensief contact met uw Spaanstalige handelscontacten of consumenten. Wilt u een Spaanstalige markt succesvol gaan betreden of heeft u al een Spaanstalige klantengroep? Wij kunnen als Account Manager fungeren en op die manier alle Spaanse communicatie uit handen nemen, indien gewenst door rechtstreeks contact met uw relaties. Klanten die hiervoor gekozen hebben waarderen onze flexibiliteit, nauwkeurigheid en snelle opvolging. Zo bent u verzekerd van correcte Spaanse communicatie zonder dat u er omkijken naar heeft.

E-mail, telefoon of social media in het Spaans

La Conexión ondersteunt bedrijven in alle vormen van contact: of het nu gaat om communicatie via e-mail, een contactformulier of telefoon. Tevens spelen wij in op het veranderende communicatielandschap. Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven en nemen een steeds prominentere rol in, ook in de bedrijfscontext. Heeft u hulp nodig bij het reageren op een Spaanstalig bericht? Of wilt u een volledig Spaanstalig social media kanaal inrichten om op die manier uw klant te informeren en contact te onderhouden? Bel ons om te informeren naar onze dienstverlening op het gebied van het structureel uitbesteden van uw Spaanse communicatie. Zo bent u verzekerd van aansprekende communicatie met uw Spaanstalige relaties, passend binnen de visie van uw bedrijf.

Spaanse bedrijfscommunicatie… echt iets voor u!

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Neem dan direct contact op om succesvol contact te onderhouden met uw Spaanstalige klanten of vraag een offerte aan. Of lees het interview met Daan Viergever van Animotus om te zien hoe zij gaan profiteren van de Spaanse bedrijfscommunicatie diensten van La Conexión.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

*