Medische, Technische en Juridische Spaanse vertalingen

Technische Spaanse vertalingen

Voor La Conexión werken diverse specialisten die ingezet worden in hun vakgebied. Denk hierbij aan bijvoorbeeld technische vertalingen zoals de gebruiksaanwijzing van besturingssystemen, werkvoorschriften of technische rapporten.

Juridische Spaanse vertalingen

Of wat dacht u van een juridische vertaling van bijvoorbeeld een handelsovereenkomst, contract of licentie? De specialisten zijn op de hoogte van vakjargon en weten hoe dit correct dient te worden vertaald. Tevens worden zij ingezet voor de vertaling van complete jaarverslagen of algemene voorwaarden.

Medische Spaanse vertalingen

De medische vertalers hebben specifieke kennis van de terminologie van de medische wereld en staan in contact met zorginstellingen, medisch specialisten en de farmacie. Zij vertalen bijvoorbeeld bijsluiters, voorlichtingbrochures en medische dossiers naar perfect Spaans.

Specialistische Spaanse vertaling nodig?

Alle Spaanse vertalers zijn uniek en hebben beroepsmatig ervaring in hun specialisme. Eén ding hebben zij echter gemeen: de passie voor de Spaanse taal en het streven naar topkwaliteit Spaanse vertalingen. Heeft u een specialistische vertaalopdracht? Neem dan contact op of bekijk onze tarieven.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*

*